Het managementteam bij Mozart-Brain-Lab

Didier Punie

Jozef Vervoort

Astrid Vervoort

Gedipl. Audio-Psycho-Fonologie therapeut
 

Schoonzoon van Jozef Vervoort, bachelor in de communicatie- wetenschappen, in bezit van getuigschrift pedagogische bekwaamheid, gedipl. APF therapeut, sales manager en boekhouder bij MBL.

Gedipl. Audio-Psycho-Fonologie therapeut
 

Stichter van de instituten Atlantis en Mozart-Brain-Lab, voormalig directeur van vier schoolen in Sint-Truiden, voormalig leraar bijzonder onderwijs. Opvolger van Prof. Alfred Tomatis en diens wetenschappelijke erfenis. APF-consulltant en APF-docent.

Gedipl. Audio-Psycho-Fonologie therapeut
 

Dochter van Jozef Vervoort en diens opvolger, gediplmomeerde lerares basisschool, opgeleid in psycho-pedagogische studies en gedipl. Audio-Psycho-Fonologie therapeute. APF-consultante en AFP-docente. Sinds meerdere jaren actief in Atlantis en MBL.

 

 
 

Jacob Hertigers

Gedipl. Audio-Psycho-Fonologie therapeut
 

Gedipl. Audio-Psycho-Fonoligie therapeut en consultant met meer dan 30 jaar ervaring bij Atlantis en Mozart-Brain-Lab. Specialist inzake muziekopnames voor de therapie en het technische gedeelte.

 
 

Dr. Jürgen Zastrow

Neus-, keel- en orenarts in Keulen/Duitsland
 

Medisch consultant van de beide instituten, Atlantis vzw en Mozart-Brain-Lab. Auteur van de brochure "Auditieve Hersenstimulatie", regelmatige Tomatis-Spreekuren in Keulen, Voordrachten en Public Relations.