top of page

Onze missie

Mozart Brain Lab is samen met moederbedrijf Atlantis vzw het grootste centrum wereldwijd voor de Auditieve Hersenstimulatie. 

 

Ons doel is zoveel mogelijk mensen, kinderen en gezinnen te helpen met deze specifieke luistertraining en elk van hen aan de grens van hun mogelijkheden te brengen. Daarnaast organiseert MBL, op vraag van Professor Tomatis, kwaliteitsvolle therapie, correcte en volledige opleidingen voor therapeuten, centralisatie van het internationale netwerk en verkoop van gespecialiseerde hoogwaardige apparatuur. MBL brengt de Auditieve Hersenstimulatie in de wereld en informeert met geestdrift en passie over de werking ervan.

infographic.jpg

Ons team

JOZEF VERVOORT
Gediplomeerd Audio-Psycho-Fonologie therapeut en docent. Gediplomeerd leerkracht lager en bijzonder onderwijs 

Stichter en voorzitter van vzw Atlantis, bestuurder van MBL en voormalig directeur van een school in Duitsland en vier scholen in Sint-Truiden, voormalig leerkracht bijzonder onderwijs. Opvolger van Prof. Alfred Tomatis en diens wetenschappelijke erfgenaam. APF consultant en docent. Bijna 50 jaar ervaring met de methode.

ASTRID VERVOORT
Gediplomeerd Audio-Psycho-Fonologie therapeute en docente. Bachelor leerkracht lager onderwijs. Getuigschrift bedrijfskunde 

Zaakvoerder Mozart Brain Lab , ondervoorzitter Atlantis vzw, opvolgster van Jozef Vervoort. APF consultante en docente. Eerste foetus ooit behandeld met de methode. Opgegroeid temidden de instituten en voltijds actief in Atlantis en MBL van haar 20e levensjaar.

DIDIER PUNIE
Gediplomeerd Audio-Psycho-Fonologie therapeut en docent. Bachelor in de handelswetenschappen en bedrijfskunde, communicatiebeheer. Getuigschrift pedagogische bekwaamheid

Bestuurder MBL, verantwoordelijke opleidingen, organisatie netwerk, secretariaat, facturatie, boekhouding MBL en Atlantis en verkoop van gespecialiseerde apparatuur. 

DR. JÜRGEN ZASTROW

Gediplomeerd neus-, keel-, en oorarts. Voorzitter van de nko-artsen vereniging van Noord-Keulen 

Verantwoordelijke voor de medische begeleiding binnen MBL, in een nauw samenwerkingsverband. De nko-artsen-praktijk van Dr Zastrow in Keulen staat maandelijks ter beschikking van MBL, waar de consultaties door Jozef en Astrid uitgevoerd worden na een medisch onderzoek door Dr Zastrow.

Onze therapeuten

jacob.jpg
dirk.jpg

JACOB HERTIGERS

Gediplomeerd pedagoog Gediplomeerd Audio-Psycho-Fonologie therapeut en docent 

Therapeut met meer dan 30 jaar ervaring in Atlantis en MBL. Specialist inzake audio. APF consultant: besprekingen en programmatie apparatuur.

DIRK DE MEULENAERE Gediplomeerd

Audio-Psycho-Fonologie therapeut

APF consultant: besprekingen en programmatie apparatuur.

 VANESSA SWIJSEN

Gediplomeerd opvoedster, jeugd-, en gehandicaptenzorg 

Verantwoordelijk voor het instellen van de apparatuur in MBL, organisatie passieve en actieve fase, afname luistertesten en boekingen.

VANESSA MERTENS Gediplomeerd sociaal technische wetenschappen, bachelor orthopedagogie. Gediplomeerd LSCI (Life Space Crisis Intervention)

Verantwoordelijk voor het instellen van de apparatuur in MBL, organisatie passieve en actieve fase, afname luistertesten en boekingen.

MARTIEN ASNONG

Gediplomeerd

Audio-Psycho-Fonologie therapeut

Verantwoordelijk voor het instellen van de apparatuur in MBL, organisatie passieve en actieve fase, afname luistertesten en boekingen.

JO JANSSEN 

Verantwoordelijke technische dienst en onderhoud gebouwen MBL, herstellingen en fabricatie materiaal.

MAGDALENA RACINIEWSKA

Gediplomeerd Audio-Psycho-Fonologie therapeute

Afname en besprekingen Brain Mappings en psychologische luistertesten.

ZAURBEK NIKAEV

Verantwoordelijke Russische contacten, visumaanvragen, vertalingen, algemene begeleiding en boekingen.

Museum

Ontdek de erfenis van prof. Tomatis in het Tomatis Museum

Het centrum

Ontdek ons instituut

Onze agenda

Agenda
bottom of page