Netwerk

Door je aan te sluiten bij het Auditory Brain Stimulation Netwerk kan je genieten van de uitgebreide reeks voordelen voor 250 € per jaar.
Je kan enkel lid worden na het volbrengen van de opleiding en het succesvol vervolledigen van het examen. Je ondertekent daartoe automatisch het netwerk-, en het licentiecontract.
 

ZICHTBAARHEID

opgeleide therapeuten hebben de mogelijkheid hun gegevens op onze site te laten verschijnen. Wanneer iemand op zoek is naar een gecertifieerd centrum voor Auditieve Hersenstimulatie, vinden ze de leden terug op de MBL-Website.  

KWALITEIT

het ABS (Auditory Brain Stimulation) logo kan beschouwd worden als kwaliteitslabel en mag je gebruiken op al je communicatie, je officiële documenten, je facturen en op je website.

BESCHERMING

In de overeenkomst is vastgelegd dat er een gebiedsbescherming is. We bouwen dit in om ervoor te zorgen dat er niet teveel centra zich vestigen in bepaalde locaties. Zowel voor bestaande als voor opstartende centra is dit een veiligheidsmechanisme gebaseerd op eerlijke concurrentie.

KORTING

Als lid kan je genieten van extra kortingen op de aankoop van elektronische apparatuur ( -10 %) en bij het volgen van opleidingen, voortgezette opleidingen en congressen.  

TECHNIEK

Je krijgt technische ondersteuning (online updates op het audiotoestel: het 24 BIT MBL APP System)en 2 jaar garantie op de kernapparatuur 

HULP

Je krijgt ondersteuning bij het interpreteren en programmeren voor 4 gevallen per jaar. Per extra geval wordt een fee van 15 € aangerekend. 

NIEUWSBRIEF

Leden krijgen toegang tot het exclusieve ledengedeelte op de website van MBL, waar je minstens 4 keer per jaar belangrijke informatie kan terugvinden: de nieuwsbrief, gevalsstudies met een filmpje, nieuwe ontwikkelingen inzake de methode en de nieuwe wetenschappelijke studies. 

Word

nu lid!

Ontdek het 

Auditory Brain Stimulation 

Netwerk

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram

ADRES

Stationsstraat 36
3800 ST TRUIDEN
BELGIUM

+32 (0) 11 70 55 80

Ontdek ook ons moederbedrijf www.atlantis-vzw.com