Beste klanten,
door de versoepeling van de maatregelen, genomen door de Nationale Veiligheidsraad van België, is het sinds 8 juni weer mogelijk therapie sessies en overnachtingen te boeken in onze beide instituten.
We vinden de gezondheid en veiligheid van onze klanten en ons personeel erg belangrijk. Daarom zijn een reeks hygiënische maatregelen doorgevoerd om de verspreiding van het virus tegen te gaan.
Hier kan u al onze maatregelen terug vinden, net als de nieuwe uurregeling, om ons zo de kans te geven alles te ontsmetten tijdens de pauzes.
Blijf gezond en zorg goed voor u zelf en voor de anderen.

 

Onze brede waaier

Opleiding   Onderzoek   Netwerk
Mozart-Brain-Lab biedt opleidingen en voortgezette opleidingen in de Audio-Psycho-Fonologie aan, en tweejaarlijks een internationaal congres. Lees meer   De Brain-Activator en het MBL APP System 501 als audiotoestel werden in Mozart-Brain-Lab ontwikkeld.Lees meer   De in MBL opgeleide therapeuten sluiten zich aan bij het internationale netwerk en hebben zo de mogelijkheid tot actieve uitwisseling. Lees meer

 

Luisteren in Mozart-Brain-Lab

In het MBL instituut wordt niet enkel het onderzoek, de opleidingen en het internationale netwerk georganiseerd, maar je kan er ook de luistertraining ondergaan. Tot 23 kinderen en 10 volwassenen kunnen per groep luisteren op het eerste verdiep. Alle info over het luisteren kan u hier terugvinden.

Waarom luistertraining in het MBL centrum?

  • Jozef Vervoort – de opvolger van Alfred Tomatis.
  • De houder van de wetenschappelijke erfenis van Tomatis.
  • Meer dan 40 jaar ervaring en een professioneel team van therapeuten.
  • 31.000 doorgevoerde therapiesessies bij kinderen en 12.000 bij volwassenen.
  • Dag- en nachtherapie en digitale techniek.
  • Opleidingen voor therapeuten sinds 2002.