De Belgische regering heeft beslist de strenge maatregelen in verband met het Corona virus ter verlengen ten minste tot 19.04.2020. Waarschijnlijk zal daarna de periode nog verlengd worden tot 5.05. Deze situatie zal normaal gezien over gans Europa hetzelfde zijn. De centra zijn dus gesloten tot 19.04, met een mogelijke verlenging tot 5.05.2020.  Excuses voor het ongemak en we hopen dat iedereen het begrijpt.

Onze brede waaier

Opleiding   Onderzoek   Netwerk
Mozart-Brain-Lab biedt opleidingen en voortgezette opleidingen in de Audio-Psycho-Fonologie aan, en tweejaarlijks een internationaal congres. Lees meer   De Brain-Activator en het MBL APP System 501 als audiotoestel werden in Mozart-Brain-Lab ontwikkeld.Lees meer   De in MBL opgeleide therapeuten sluiten zich aan bij het internationale netwerk en hebben zo de mogelijkheid tot actieve uitwisseling. Lees meer

 

Luisteren in Mozart-Brain-Lab

In het MBL instituut wordt niet enkel het onderzoek, de opleidingen en het internationale netwerk georganiseerd, maar je kan er ook de luistertraining ondergaan. Tot 23 kinderen en 10 volwassenen kunnen per groep luisteren op het eerste verdiep. Alle info over het luisteren kan u hier terugvinden.

Waarom luistertraining in het MBL centrum?

  • Jozef Vervoort – de opvolger van Alfred Tomatis.
  • De houder van de wetenschappelijke erfenis van Tomatis.
  • Meer dan 40 jaar ervaring en een professioneel team van therapeuten.
  • 31.000 doorgevoerde therapiesessies bij kinderen en 12.000 bij volwassenen.
  • Dag- en nachtherapie en digitale techniek.
  • Opleidingen voor therapeuten sinds 2002.