top of page

MBL App system

 

Bij het afspelen van muziek en moederstem is het belangrijk dat het juiste formaat gebruikt wordt. Om alle hersenzones te stimuleren mag er niet gewerkt worden met inferieure kwaliteit. (bijv.: MP3-formaat waar zoveel mogelijk data wordt geschreven op een zo klein mogelijke oppervlakte, wat zorgt voor compressie en dus kwaliteitsverlies). Dit zou een negatieve invloed hebben op de resultaten. 

 

Vandaar dat we werken met 24BIT en 48 kHz formaat, en dit kan enkel met gespecialiseerde apparatuur. Een therapie thuis uitvoeren is geen goed idee, door de technische beperkingen van kleinere apparatuur en de rol van de begeleidend therapeut en het centrum. 

 

In het verleden werd gewerkt met Revox-banden, cassettes en Dats-cassettes. De 24 BIT CD’s op Alesis apparatuur betekende een goede vooruitgang, maar toen de productie van deze apparatuur werd gestaakt, moest MBL op zoek naar een alternatief. 

 

Vandaar dat het MBL APP System op de markt werd gebracht. In samenwerking met de software ingenieurs van het Belgische bedrijf ForData werd het apparaat ontwikkeld en verfijnd. 

 

Alle passieve en actieve muziek,- en diverse taalbanden van Prof. Tomatis staan er in 24 BIT op en het apparaat biedt de mogelijkheid tot opname van bijna oneindig veel moederstemmen, in het juiste formaat.

Accessoires

verbindingskabel.png

Verbindingskabels

  • afspeelkabel

  • opnamekabel

headphone.png

Hoofdtelefoon

XLR%20Cable.H03.2k.png

Verlengkabel

beengeleidergroot3.png

Beengeleider

device.png

Multiprise

Prijzen en bestellingen contacteer  didier@mozart-brain-lab.com

bottom of page