De MBL-therapeuten

Vanessa Swijsen   Françoise Hansoul   Didier Punie   Vanessa Mertens

Therapeute, zorgt voor de instellingen van de apparatuur, past op het centrum tijdens het luisteren en voert luistertesten uit.

 

Therapeute, zorgt voor de instellingen van de apparatuur, past op het centrum tijdens het luisteren en voert luistertesten uit, is sinds 2011 actief in Atlantis, sinds 2016 in Mozart-Brain-Lab.depuis 2011.

 

Gediplomeerd APF-therapeut, verantwoordelijke verkoop, opleidingen en boekhouding in MBL, voert luistertesten uit, sinds 2005 actief in Atlantis en Mozart-Brain-Lab.

 

Therapeute, zorgt voor de instellingen van de apparatuur, past op het centrum tijdens het luisteren en voert luistertesten uit.

 

  Jozef Vervoort   Astrid Vervoort
 

Afgevaardigd bestuurder en dagelijkse leiding MBL, gediplomeerd APF-Therapeut, doet de besprekingen van de luistertesten. Jozef, pedagoog, gepensioneerd basisschoolleraar en directeur van meerdere scholen, is de oprichter van de beide instituten Atlantis en MBL en al meer dan 40 jaar actief in de APF methode.

 

Beheerder MBL, gediplomeerd APF-therapeute en opvolgster van haar vader Jozef, zorgt mee voor de dagelijkse leiding van het centrum en doet de besprekingen van de luistertesten. De gediplomeerde pedagoge en lerares basisschool kent de therapie al uit haar prenatale fase, want haar moeder luisterde al tijdens de zwangerschap.